Omschrijving

Woon- en winkel/bedrijfsruimte onder hetzelfde dak. 

Deze voormalige slagerij met woonhuis biedt een schat aan mogelijkheden voor een kleine zelfstandige of een hobbyist. De betegelde winkel is inpandig en voorzien van een riante koelcel die natuurlijk ook voor andere doeleinden te gebruiken is. Dan is er het onderkelderde traditioneel uitgevoerde slachthuis met een tweede koelcel en een rokerij. De vrijstaande schuur (met een oprit die voldoende parkeerruimte beidt voor één auto) meet 10 x 6 meter en biedt alle ruimte. Erachter bevindt zich nog een carport. Via een latere verbouwing is een tussengedeelte gemaakt waardoor winkel, woonhuis en slachthuis met elkaar verbonden zijn. Op het perceel zit nog een detailhandelbestemming en ook horeca is er toegestaan.

Het woongedeelte bestaat op de begane grond uit een kamer en suite met schuifdeuren, een keuken, een toilet en een grote inloop voorraadkast. Op de eerste verdieping vindt u behalve een zeer ruime overloop, drie slaapkamers, en hobbyruimte, een badkamer met ligbad en wastafel en een separaat tweede toilet.

De indeling, uitvoering en afwerking van het geheel is sterk gedateerd, maar dat vindt u direct terug in de zeer aantrekkelijke prijsstelling. De ruimte hoeveelheid bergruimte in de woning en ook de karakteristieke bedrijfsruimten vormen een kans voor een creatieve ondernemer die ambities heeft om hier iets op te bouwen.

Prijs: € 175.000,- k.k.
Condities: op aanvraag.
Aanvaarding: in overleg.


Voor meer info of een  brochure kijk op:  www.tml-makelaars.nl

Kenmerken