Gratis stylingadvies door TML Makelaars!

Uw woning verkopen is een spannende tijd. U vraagt zich vast af hoe lang uw woning in de verkoop zal staan. En nog belangrijker; of u er de vraagprijs voor krijgt! Neem daarom nu het initiatief in eigen hand en laat uw woning uitblinken in de woningmarkt! TML Makelaars is hierin voor u de betrouwbare partner, want ook zij zijn hierbij gebaat. Laat u nu direct positief verrassen!

Zij weten namelijk als geen ander dat u een eerste indruk geen twee keer kunt maken en deze ontzettend belangrijk is. Dat geldt ook bij het verkopen van uw woning. Het is belangrijk om te werken met mooie foto’s op het internet, maar het is nog veel belangrijker om uw inrichting aan te passen op de verkoop. U ontvangt daarom een kosteloos advies van verkoopstyliste Sanne Nieuwenhuis van ons bij het verkopen van uw woning.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Tijdens een consult in uw woning herkent Sanne Nieuwenhuis direct de signalen om uw woning zo optimaal mogelijk te presenteren aan het woningzoekende publiek. U ontvangt het gratis advies en kunt hiermee aan de slag. Het is bewezen dat de woning sneller en tegen een betere prijs verkocht wordt. Dat is toch juist wat u wilt? Wacht dus niet langer en ga in gesprek met één van onze makelaars voor meer informatie en het plannen van de afspraak.

 

TML Makelaars, uw makelaar in Nijverdal en omstreken!