nieuwbouw, Nijverdal, woning, wonen

Nieuwbouw 2-onder-1-kapwoningen, Lupinelaan Nijverdal!

 

De Heemtuin Nijverdal nieuwbouw 18 luxe halfvrijstaande woningen en 3 bouwkavels

Woningen van het type 'HOFDAME'.

Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis bouwt 4 halfvrijstaande woningen van het type Hofdame. Hofdame is een ruime woning met een afmeting van 6,22 meter breed en 9,54 meter lang. De woningen hebben een straatgerichte woonkamer en de keuken is aan de tuinzijde gesitueerd. De woningen worden compleet aangeboden, inclusief zonnepanelen, SieMatic designkeuken, sanitair en tegelwerk en aangebouwde gemetselde berging. 

De kavels hebben een oppervlakte van circa 255 m² tot 289 m². 

Prijzen variëren van € 275.000,- tot € 285.000,- vrij op naam.

 

 

 

 

Woningen van het type 'HEREN LANGS DE LAAN'.

De 14 halfvrijstaande woningen van het type Heren langs de laan zijn gelegen op prachtige riante kavel. De woningen worden compleet aangeboden, inclusief zonnepanelen, SieMatic designkeuken, sanitair en tegelwerk en aangebouwde gemetselde berging. Deze royale woningen met een afmeting van 6,52 meter breed en wel 10,74 meter lang bieden u veel leefruimte en wooncomfort. Hierbij is de woonkamer aan de straatkant gericht en de keuken aan de tuinzijde. 

De kavels hebben een oppervlakte van circa 316 m² tot 371 m².

Prijzen variëren van € 312.500,- tot € 337.500,- vrij op naam.

 

 

 

 

Daarnaast zijn er 3 BOUWKAVELS beschikbaar, mocht u liever uw eigen huis willen bouwen in Nijverdal. Deze royale kavels hebben een bestemming voor een vrijstaande woning met een vrije invulling van architect en aannemer.

De kaveloppervlakten variëren van circa 412 m² tot 547 m² en de prijzen variëren van € 150.000,- tot € 185.000,- vrij op naam.

 

 

 

Neem gerust contact op met ons kantoor om te vragen naar prijzen, kavelgroottes, mogelijkheden en opties.

Inloggen

Inloggen op mijn TML Makelaars BV. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?